Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 17-12-2017, 20:29 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst vrijdag 12 oktober 2012 om 14:04 uur. 

Werkzaamheden tramlijn 19 hinderen verkeer Leidschendam

LEIDSCHENDAM - Vanwege werkzaamheden aan tramlijn 19 is de Noordsingel in Leidschendam tussen RW14 en de Weigelia in de richting van Voorschoten afgesloten van zondag 14 oktober 07.00 uur tot en met donderdag 18 oktober 17.00 uur.Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is er op dit gedeelte geen autoverkeer mogelijk. Ook de fietsoversteek over de Noordsingel bij RW14 is tijdelijk gestremd.

Werkzaamheden
BAM Rail verricht in opdracht van het Stadsgewest Haaglanden in oktober herstelwerkzaamheden aan de trambaan van tramlijn 19. Deze bestaan o.a. uit het aanpassen van de rails om het gebruik van nieuwe tramstellen mogelijk te maken. Hiervoor moet de betonplaat onder de rails worden verwijderd en opnieuw worden aangebracht.

Overlast
Om de periode van werkzaamheden zo kort mogelijk te houden, gaat het werk ook s nachts door. Alleen overdag werken zou betekenen dat de overlast twee weken aanhoudt. Het werk in de nacht brengt wel enige overlast met zich mee. De aannemer moet nl. asfalt en beton verwijderen. Dit gebeurt echter zo veel mogelijk overdag en mogelijk in de avond vr 23.00 uur. De breekwerkzaamheden vinden in ieder geval niet s nachts plaats. Helaas kan enige overlast niet altijd voorkomen worden.

Bus vervangt tram tijdens werkzaamheden
In de periode van 29 september tot en met 26 oktober rijden er geen trams tussen de halte Antoniushove in Leidschendam en de halte Weidevogellaan in Ypenburg. De tram wordt hier vervangen door de tijdelijke buslijn 19. Op www.htm.net staat welke route de bus rijdt en waar de haltes zich bevinden.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZONDAG 17 DECEMBER 2017

 - Feest in Amsterdam-Zuidoost om behoud van Metrolijn 53

 - Schaatsen tussen de treinen in het Spoorwegmuseum


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZATERDAG 16 DECEMBER 2017

 - AD: Haagse regio draait op voor miljoenenstrop Hoekse Lijn - 8 reacties

 - Buschauffeur mishandeld omdat passagier niet cash kan betalen - 4 reactiesGelezen: 2259 keer.