Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 21-1-2018, 20:33 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst vrijdag 21 juli 2017 om 10:27 uur. 

Gemeente koopt extra ritten lijn 6 en 16

DEN HAAG - In de vergadering van de commissie Leefomgeving van 11 mei 2017 heeft Michel Rogier (CDA) zijn ongenoegen geuit over het feit dat de commissie niet betrokken is geweest bij het schrappen van de extra ritten op lijn 6 en 16 uit het vervoerplan 2018.De Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) heeft besloten om lijn 19 in de avonduren 3x per uur te laten rijden zodat de frequentie voldoet aan de kaders die zijn gesteld in de concept-kadernota Openbaar Vervoer. Het eerdere voorstel in het vervoerplan 2018 om slechts 2x per uur op lijn 19 te rijden wordt daarmee gewijzigd. Door deze wijzigingen ontbrak het de MRDH aan middelen om de extra ritten op lijn 6 en 16 uit het vervoerplan 2018 doorgang te laten vinden.

"Omdat ik deze consequenties niet aanvaardbaar vind heb ik besloten tijdelijk en éénmalig deze ritten bij de HTM in te kopen. Het college stelt voor dat doel eenmalig €41.000,- ter beschikking. Vanaf oktober 2017 zullen de extra ritten worden uitgevoerd. Met de MRDH is besproken dat deze extra ritten vanaf december 2018 wel in het vervoerplan dienen te worden opgenomen en dat de gemeente daaraan dan geen financiële bijdrage meer zal verstrekken." Dat schrijft wethouder Tom de Bruijn (Financiën, Verkeer, Vervoer en Milieu) in een brief van 20 juli 2017 aan de commissie leefomgeving.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZONDAG 21 JANUARI 2018

 - AD: Nachtmetro stoort Spijkenissers in hun slaap


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZATERDAG 20 JANUARI 2018

 - HTM met nieuwe elektrische auto’s klaar voor de toekomst - 7 reacties

 - Metropassagier met vuurwapen aangehouden - 1 reactieGelezen: 1361 keer.