Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 23-1-2018, 14:53 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst donderdag 21 september 2017 om 13:48 uur. 

Mobiliteitsvisie Zoetermeer; onderzoek RandstadRail naar Leiden, Delft en Rotterdam

ZOETERMEER - Zoetermeer wil nog beter bereikbaar en nog verkeersveiliger worden. Er zal de komende jaren onderzoek worden gedaan naar nieuwe regionale wegen en andere maatregelen om sluipverkeer door de stad tegen te gaan; naar mogelijke maatregelen om gevaarlijk verkeersgedrag te beperken en er zal onderzocht worden of nieuwe RandstadRaillijnen gerealiseerd kunnen worden naar steden als Leiden, Delft en Rotterdam.Dat staat onder andere in de nieuwe Mobiliteitsvisie Zoetermeer 2030 die het college van B&W heeft vastgesteld en voor besluitvorming naar de gemeenteraad heeft gestuurd.

Wethouder Marc Rosier is blij met de nieuwe mobiliteitsvisie: `Als stad moet je snel kunnen inspelen op veranderingen. In samenwerking met de Metropoolregio wordt de kwaliteit van de haltes en directe omgeving aangepakt. Ook wordt er samen met de Provincie en de Metropoolregio gekeken om het Ov-netwerk te optimaliseren. Ook blijft Zoetermeer werken aan een aantrekkelijk fietsnetwerk.

In de nieuwe Mobiliteitsvisie staat beschreven hoe we in Zoetermeer de komende jaren willen omgaan met zaken zoals vervoer, verkeersdoorstroming, parkeren, fietsvoorzieningen, nieuwe wegen, nieuwe openbaarvervoerlijnen, verkeersgedrag en verkeersveiligheid. Inwoners, bedrijven en vervoerders hebben hun eigen wensen en ideeën als het gaat om verkeerszaken. Daarom werd de Mobiliteitsvisie Zoetermeer 2030 ontwikkeld samen met al deze betrokkenen. De resultaten van de samenspraak heeft de gemeente zo veel mogelijk meegenomen in de Mobiliteitsvisie.`
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DINSDAG 23 JANUARI 2018

 - Luchtvaartnieuws.nl: Rotterdam The Hague Airport krijgt `eigen` metrostation - 1 reactie

 - Parkeeroverlast rond Station Mariahoeve


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN MAANDAG 22 JANUARI 2018

 - De automatisch rijdende trein komt eraan - 2 reacties

 - VDL Bus & Coach wint aanbesteding elektrische bussen Stadtwerke Osnabrück - 2 reactiesGelezen: 974 keer.