Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 20-1-2018, 20:37 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst maandag 25 september 2017 om 14:57 uur. 

Bus 71 vervangt ruim een week tram 1 in Delft

DELFT - Van maandag 2 t/m dinsdag 10 oktober vinden spoorwerkzaamheden plaats in Delft. Tram 1 rijdttijdens deze werkzaamheden van beginpunt Scheveningen Noorderstrand naar het tijdelijke eindpunt `s-Gravenmade in Rijswijk. Bus 71 vervangt tram 1 en rijdt van halte Broekpolder in Rijswijk naar eindpunt Delft Tanthof.Tram 1 gaat in de Phoenixstraat over nieuwe sporen rijden. Vanaf maandag 2 oktober tot en met dinsdag 10 oktober worden de oude en de nieuwe tramsporen op elkaar aangesloten.

Tram 1
Rijdt van beginpunt Scheveningen Noorderstrand via het centrum van Den Haag, de halte HS/Waldorpstraat naar halte Broekpolder in Rijswijk. Tram 1 keert bij halte `s-Gravenmade en rijdt dan terug naar Scheveningen.

Bus 71
Rijdt van beginpunt halte Broekpolder via o.a. Station Delft naar eindpunt Delft Tanthof. Bus 71 rijdt een deel van de route van tram 1 en stopt in de nabije omgeving van de meeste vervallen tramhalten. Bus 71 stopt niet bij de halten Verffabriek, Vlietbrug en Bikolaan, deze komen tijdelijk te vervallen.

Gemakkelijk overstappen bij halte Broekpolder
Bij de halte Broekpolder kun je gemakkelijk overstappen van tram 1 op bus 71 of andersom. De tijdelijke bushalte Broekpolder ligt op ca. 150 meter lopen van de tramhalte. De bushalte ligt op de Madame Curielaan, ter hoogte van de oogkliniek.
Vergeet bij het overstappen van tram op bus of andersom, niet opnieuw in- en uit te checken!

Delft Station
Bus 71 stopt bij Delft Station niet op het busperron, maar aan de achterzijde van het station in de Coenderstraat. De looproute van de tramhalte naar de vervangende halte van bus 71 wordt aangegeven d.m.v. bewegwijzering.
Voor een bestemming in het centrum van Den Haag kan de trein vanaf Delft Station een alternatief zijn.HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZATERDAG 20 JANUARI 2018

 - HTM met nieuwe elektrische autos klaar voor de toekomst - 2 reacties

 - Metropassagier met vuurwapen aangehouden - 1 reactie


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN VRIJDAG 19 JANUARI 2018

 - Trams binnenkort weer langs voorzijde Station Hollands Spoor - 10 reacties

 - Groep de Mos wil meer gratis parkeerplekken op Kijkduin - 6 reactiesGelezen: 1138 keer.